SOTAVENT RESTAURANT

Per a picar.
Pernil ibèric de glà D.O. Guijuelo. 21,50.-
Anxoves del Cantàbric fetes a casa amb pa de coca. 15,50.-
Musclos de roca al vapor amb llimona natural. 9,50.-
Musclos a la marinera. 10,50.-
Navalles a la planxa amb all i julivert. 14,70.-
Gambes amb allada. 12,50.-
Xipirons a l'Andalusa. 14,50.-
Peixet fregit. 9,90.-
Bunyols de bacallà casolans. (10 unid). 12.90.-
Pop a la Gallega. 16,50.-
Croquetes de la casa de pernil ibèric.(6und). 10,50.-
Croquetes de llagostins (10 Unit). 9,90.-
Pa de coca torrat amb tomàquet. 3,50.-
 

 

 

Entrants i Amanides
Amanida xató de bacallà amb anxoves i maionesa de romesco.14,50
Amanida de l'hort. 8,90.-
Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb assortiment d’enciams i vinagreta demódena.10,90.-
Amanida de pebrots escalibats,anxoves,mesclum i vinagreta de Mòdena. 12.50
Sopa de peix de roca amb fruits del mar. 11.80
Caneló de melós de vedella amb niu de crema de patata i salsa de rustit. 12.00.-

 

 

Els nostres arrosos.
Paella marinera. (min. 2 pers.) 17,95.-
Paella de llamàntol. (min. 2 pers.) 27,90.-
Arrós negre amb sèpia i carxofes. (min. 2 pers.) 17,95.-
Arrós del senyoret (Sense feina) (min. 2 pers.) 18,50.-

Fideuà marinera. (min. 2 pers.) 16.95..-

Fideuà Negre amb escamarlans i cloïsses ( min. 2 pers.) 16,95.-

 


Peixos i Marisc.
LLom de bacallà amb trinxat i all i oli negre. 22,50.-
LLom de bacallà a l’Empordanesa amb panses i pinyons. 22.50
Sèpia a la planxa amb all i julivert. 15.80.-
Rap a la planxa amb verduretes. 22,90.-
Rap amb salsa marinera. 26.90.-
Suquet de mero a l’estil de la Ràpita. 18.50.-
Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert. 17,50.-
Calamars casolans a la romana. 16,90.-
Peix al forn (Consultar). s/m
Graellada de peix variat ( consultar). 32.00.-
½ Llamàntol a la planxa. s/m. 18,90.-

 

 

Carns.
Filet de vedella de Girona a la brasa. 21.50.-
Filet de vedella al roquefort o pebre. 23.50.-
Entrecot de vedella a la brasa. 17,50.-
Entrecot de vedella al roquefort o pebre. 18,90.-
Melós de vedella al vi negre del Priorat amb parmentier. 17.50.-
Costelletes i mitjanes de cabrit a la Milanesa. 16.50.-

 


Només nens.
Macarrons a la Bolognesa. 7.90.-
Pit de pollastre arrebossat amb patates. 8,50.-
Butifarra a la brasa amb patats. 9.50.-
Bistec de vedella a la planxa amb patate 9.90.-

 

 

 

LES NOSTRES POSTRES CASOLANES

Culant de xocolata casolà amb gelat de vainilla. 6,80.-
Mousse de xocolata casolà. 4,95.-
Brownie amb nous i xarrup de mango. 6,80.-
Café Irlandés. 7,50.-
Tarta de formatge amb culís de frambuesa. 4,90.-
Púding casolà a l'aroma de Baileys. 4,50.-
Trufes fetes a casa amb nata. 5,90.-
Fruita natural de temporada. 4,90.-
Xarrup de llimona o mandarina al cava. 5,50.-
Gelat de vainilla o xocolata. 5,50.-
Gelat de iogurt Grec amb culís de gerds. 6.50.-
Gelat de Gianduja ( xoco- avellanes). 6.50.-
Gelat de tiramisú. 6.50.-
Gelat de rom amb panses. 6.50.-

 


ALGUNS ALIMENTS CONTENEN, O PODEN INCLOURE TRACES DE;
ALGUNOS ALIMENTOS

 

 

No s’accepten aliments provinents de l’exterior / No se aceptan alimentos que provengan del exterior.
Servei 1,80€ / Servicio 1,80€ / IVA no inclòs en el preu / IVA no incluido en el precio.


 

 

SOTAVENT RESTAURANT  |  sotaventrestaurant@gmail.com
google