SOTAVENT RESTAURANT

 

Per a picar

  

Pernil ibèric de glà D.O. Guijuelo.

Anxoves del Cantàbric fetes a casa amb pa de coca .

Gambeta vermella de Huelva saltejada.

Musclos al vapor amb llimona natural.

Musclos a la marinera.

Cloïsses al vi blanc .

Navalles a la planxa amb all i julivert

Gambes amb allada.

Xipirons a l'Andalusa. Peixet fregit.  

Bunyols de bacallà casolans

Pop a la Gallega.

Croquetes de la casa de pernil ibèric ( 6 unid.) .

Croquetes de llagostins (10 Unit)

Pa de coca torrat amb tomàquet.

 

Entrants i Amanides

 

Carpaccio mar i muntanya (de filet de vedella i gamba) amb vinagreta de cítrics  

Amanida de l'hort.

Amanida de formatge mozzarella, amb assortiment d'enciams, tomàquet semi sec i vinagreta d'orenga.  

Esqueixada de bacallà amb pètals de tomàquet i olives de Kalamata.

Carpaccio de tomàquet amb ventresca de tonyina i vinagreta de Xerès.  

Els nostres arrosos / Nuestros arroces.

 

Arrós amb bacallá i carxofes. (min.2 pers)  

Paella marinera (min. 2 pers.)  

Paella de llamàntol. (min. 2 pers.)  

Arrós negre amb sèpia i carxofes. (min. 2 pers.)

Arrós del senyoret (Sense feina) (min. 2 Fideuà marinera. (min. 2 pers.)   

Fideuà Negre amb escamarlans i cloïsses( min. 2 pers.)  

 

Peixos i Marisc / Pescados y Mariscos.

 

Bacallà fregit amb salsa de tomàquet natural i patates avellana.

Bacallà gratinat a la musselina d’all amb puré de monalisa.

Bacallà al forn amb niu de pebrots escalivats i cruixent de ceba.

Sèpia a la planxa amb all i julivert.

Rap a la planxa amb verduretes.

Rap amb salsa marinera.

Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert.  

Calamars casolans a la romana.  

Peix de llotja (Consultar). s/m

Llamàntol a la planxa.

½ Llamàntol a la planxa  .

 

Carns / Carnes.

 

Filet de vedella de Girona a la brasa.

Filet de vedella al roquefort o pebre.

Entrecot de vedella a la brasa

Entrecot de vedella al roquefort o pebre.  

Hamburguesa de vedella casolana amb ceba caramelitzada i formatge fos.

 

Només nens / Solo niños.

Macarrons a la Bolognesa.  

Pit de pollastre arrebossat amb patates.  

Botifarra a la brasa amb patates.

 

 

No s’accepten aliments provinents de l’exterior / No se aceptan alimentos que provengan del exterior.

Servei 1,80€ / Servicio 1,80€ / IVA no inclòs en el preu / IVA no incluido en el precio.

 

SOTAVENT RESTAURANT  |  sotaventrestaurant@gmail.com
google